Despre mine

Fotografia mea
Murani, Timis, Romania
După cum credeţi sunt creţ, înalt şi văd lumea în felul meu

duminică, 22 ianuarie 2012

OnLive

     OnLive este un serviciu foarte interesant, este gratis şi îţi trebuie o conexiune la internet destul de bună. Dacă ai toate acestea poate începe distracţia, OnLive este de fapt o reţea de supercomputere, care sunt dispuse prin întreaga lume şi îţi permite să joci jocuri pe computerele lor la grafică maximă fară să foloseşti procesorul aproape de loc ( cât foloseşte pentru Youtube ).
     Alte avantaje ar fi că poţi să joci orice joc pe orice platformă ( PC, Tabletă, Smartphone, Consolă ), de exemplu dacă ai o tabletă, sau chiar smarthphone şi ai conexiune la internet de peste 3Mbs poţi să joci orice joc vrei. Alt serviciu inovator este posibilitatea de a testa jocul înainte de al cumpăra, este singurul serviciul care te lasă să joci un joc înainte să-l cumperi ( demo-ul este limitat la 30 de minute ).
     Singurul dezavantaj ar fi un lag mic care  numai dacă joci la nivel super profesionist îl observi (lag-ul între apăsarea comenzii şi petrecerea ei propriu zise) , în rest merge foarte bine, grafica este full HD şi jocurile merg la  60 de cadre pe secundă.

http://www.onlive.com/service
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu