Despre mine

Fotografia mea
Murani, Timis, Romania
După cum credeţi sunt creţ, înalt şi văd lumea în felul meu

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Să ningă!!!!

     Cea mai tare săptămână de până acuma!!! Şi ştiţi de ce? Pentru că a nins aproape întruna ceea ce îi super tare, pentru mine zăpada îi o parte foarte importantă a iernii, fără zăpadă nu este iarnă, poate să fie cât de frig o vrea, pentru mine nu este iarnă, iar fără zăpadă nimic nu mai are farmec, parcă toată lumea intră în atmosfera aia de sărbătoare când ninge, ( ştiţi voi ce zic... ) ştii că vine Crăciunul, parcă eşti cu sufletul la gură tot timpul, nu te supără nimica... totul e ,,roz" ( apropo urăsc rozul!!! ) totul e mai frumos.
     Viaţa de zi cu zi devine o aventură, mersul cu maşina este super distractiv, nu prea vezi care e drumul ( te iei după stâlpi ), mergi cu maxim 40km/h în oraş, frânezi şi nu se întâmplă nimic, te fereşti de tot ce poate să patineze spre tine , te uiţi la fiecare oprire reuşită şi dacă cel din spatele tău opreşte înainte să treacă prin tine... Şi ce dacă se întâmplă toate astea? E distractiv şi frumos ( deja sunt  prea multe chestii drăguţe... eh şi ce dacă? E zăpadă afară!!! ). Haida şi părţi rele, hmm... nu sunt! Vine Crăciunul!!! sunt în atmosfera de Crăciun din Septembrie deja, ce mai dacă aveam burtă şi barbă alba eram un Moş perfect, dar sunt siluetă ( bine că pot să mânc cât vreau şi ce vreau !!! )  Iar mersul pe jos e şi mai distractiv, nici o şansă să treci strada, pentru că aproape nimeni nu poate să oprească, fiecare pas e un pas în abisul necunoscut ( gheaţă, groapă, baltă, gură de canal sau mai stiu eu ce... ) dar nici astea nu deranjează atâta timp cât te bucuri de fiecare moment.

    Pentru mine Crăciunul este foarte important ( pe lângă importanţa religioasă ), este perioada în care înveţi să dăruieşti, ( nu doar cadouri ci fericire + altele ) îi perioada în care te simţi pufos înăuntru şi nimic nu te supără, deci fă la fel ca mine şi bucurăte de fiecare moment, bun sau rău, nu contează, conteză că îl trăieşti şi cam atât... 

       Ho Ho Ho...

P.S. Nu ştiu când mai vedeţi post aşa de drăguţ...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu