Despre mine

Fotografia mea
Murani, Timis, Romania
După cum credeţi sunt creţ, înalt şi văd lumea în felul meu

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

A fost odată un bal...

     Înca odată sunt boboc o.O!! Şi normal cum să ratez balul bobocilor la facultate, anticipam balul de o lună  (dar am fost sigur când se ţine cu 2 zile înainte). Mă gândeam eu în ce club ar putea să fie balul cu mintea la numărul de studenţi la mecanică (mulţi), deci trebuia să fie o sală mare, sigur... dar nu a fost aşa. Trebuie menţionat că cei de la liga (L.S.F.M.T. = Liga Studentilor din Facultatea de Mecanica Timisoara (asta da nume pompos :P)) au făcut o treabă foarte bună cu organizarea balului, nimica de reproşat.

     Gata cu introducerea acuma cu povestea... totul a inceput cu o baie, aranjat frezat mă intalnesc cu 2 prieteni gata de party, plecăm la drum în căutarea misteriosului club Fratelli, ajungem în cele din urmă unde trebuie, ajunsi în faţă ne întâmpină o terasă mare cu canapele, frumos (hmm arată bine...) mai văd câţiva colegi de grupă care au ajuns înaintea mea, după o aşteptare... intrăm. Ştampilaţi şi gata de acţiune trecem de coridor şi ajungem înăuntru şi... ŞOC!!! (apropo la titlurile din ziare şi de la ştiri) era muuuuult mai mic decât mă aşteptam, mult... Ne învârtim noi în jurul barului (aflat ca o oază în deşert, fix în mijloc) căutând locuri, în cele din urmă avem succes.
Cât am stat să înceapă probele de miss/mister am alimentat cu ceva bere şi am stat... în cele din urmă încep probele, 7 perechi,  dintre care 3 colegi de grupă, deci toate motivele să-i încurajez, din păcate nu mulţi gândeau ca mine aşa că mulţi au stat la mesele lor şi aşteptau ştirile de la altcineva... (destul de trist) în fine, după proba de dans http://www.youtube.com/watch?v=EcA7G4XY5fI (scuze de calitate dar este cu telefonul) şi probele de inteligenţă (cred, erau întrebări capcană) şi probele surpriză; juriul dezbătea în culise, nouă între timp ne-au fost gâdilate timpanele cu ceva muzică folk/rock cântată de trupa Sonatic (în versiune redusă 2 tipi), deşi multe melodii erau ,,clasice" multă lume a fost nemişcată (toţi la mese încă alimentau :D ). Între timp a fost şi Rectorul Nicolae Robu să ţină un discurs (f f f scurt).

     Gata aşteptarea! emoţile concurenţilor atingeau cote maxime, rezultatele erau gata http://www.youtube.com/watch?v=c6ngmdjRiWI (festivitatea de premiere), după înmânarea premilor şi diplomelor (toată lumea a câştigat câte un miss/mister mai special), urale, fericire, aplauze, flori şi coroniţa la miss, misterul câştigat de un coleg din grupa mea (YEEEE), premierea se termină, cuplurile pleacă spre cabine, se lasă liniştea... lumea a început să se care încet, încet...

     Dar... formaţia Phasic a venit pornită să facă atmosferă (super tare), solista cu o voce foarte bună şi instrumentişti la fel de buni au cântat multe melodii extrem de cunoscute şi iubite de mulţimea (nu prea era mulţime dar sună mai bine aşa) adunată în faţa scenei (restul nu stiu de ce au mai venit la bal, serios acuma vii la bal să stai la masă şi să meditezi la nemurirea sufletului, meditaţia, normal era ajutată şi de ceva alcool) noi cei curioşi de ceva eram încântaţi de calitatea muzicii cântată live şi de sonorizarea foarte bună + spectacolul basistului de pe scenă (un tip foarte săltăreţ), după un mini concert de o oră si ceva şi un bis foarte tare a trupei Phasic (bravo vouă sunteţi buni) a venit rândul Dj-ului să întreţină atmosfera.

     Şi cum este de aşteptat, urmează plecarea spre casă, eh ce-i aşa de greu în asta? Nu....? De fapt nu era aşa de simplu, pentru că afara ploua cu găleata şi am luat proasta decizie să... vin pe jos şi fară glugă sau umbrelă ( cry ), din această cauză oraşul a devenit o baltă mare.

     Astfel ziua se termină tot cu o baie, de data asta cu apă rece, aşa de trezire, pentru că urmează cursurile de dimineaţă la ora 8 (o da :D )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu